speciale begeleiding

Rijangst

Vind jij het eng om de weg op te gaan met een auto?
Dat probleem lossen we bij Rijschool van der Heide samen met jou op!
Onze rij-instructeurs zijn er namelijk speciaal voor opgeleid om jou daar in te begeleiden en je van je rij angst af te helpen. Zo kan ook jij gewoon je rijbewijs halen en binnenkort zonder vrees in de auto stappen. Rijschool van der Heide heeft een speciale begeleiding voor mensen met rijangst ontwikkeld. Door de jarenlange ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, weten wij hoe het voor jou is om angst te hebben om te gaan autorijden en hebben we een aantal instructeurs speciaal opgeleid om jou van die angst af te helpen. Dus wil jij je rijbewijs halen en van je rijangst af komen, neem dan contact op met Rijschool van der Heide of meld je hier direct aan


Faalangst en/of examen vrees

Elke praktijkles is goed gegaan en je hebt er veel tijd aan besteed, maar dan komt daar ineens het lang gevreesde praktijkexamen van het CBR.

Het zweet breekt los en je maakt fout na fout. Hoe kan dat nou toch? Uiteraard zijn er maar weinig mensen die niet zenuwachtig worden voor een examen, maar de meesten kunnen er wel redelijk goed mee overweg en bij hen lijdt de prestatie er niet erg onder.

Toch draait het bij behoorlijk veel mensen helemaal in de soep door de zenuwen. Ze zijn bang dat ze minder goed kunnen presteren dan anderen.
Hun angst is nog veel groter dan alleen zenuwachtig zijn en daar gaat hun prestatie vervolgens onder lijden. We spreken in dit soort situaties van faalangst.

Rijschool van der Heide wil en kan je hier mee helpen.

Door je goed en intensief te begeleiden alvorens je de examens in gaat groeit de kans aanzienlijk dat je met niet al te veel moeite voor je rijexamen slaagt.
De rij-instructeurs van Rijschool van der Heide zijn speciaal opgeleid om jou zo goed mogelijk te begeleiden wanneer jij last hebt van faalangst.

Autisme Spectrum Stoornis - ASS rijopleiding

Wij zijn speciaal opgeleid om om te gaan met o.a. ADHD ADD, ODD, PDD-NOS en Asperger.
Wij kunnen je begeleiden om je rijbewijs te halen waarbij we rekening met je omstandigheden.
Zo kan ook jij gewoon je rijbewijs halen en binnenkort zonder problemen in de auto stappen. meld je hier direct aan