Rijlessen

Praktijk rijles bij de leukste rijschool van Groningen

De praktijk rijlessen van Rijschool van der Heide worden gegeven in en rondom de stad Groningen. We oefenen hier veel, omdat je uiteindelijk ook in de stad je praktijkexamen van het CBR gaat af leggen. Doordat we veel op wegen oefenen waar ook het examen wordt afgelegd, weet je precies wat je tijdens het rijexamen kan verwachten.

Praktijkles Voor elk niveau

De rijlessen van Rijschool van der Heide zijn los of in verscheidene pakketten te volgen.

De diverse pakketten kun je naar aanleiding van jouw niveau aanvragen. Ben je bekend met de verkeersregels en behendig in het rijden van één van onze voertuigen, dan kun je er voor kiezen om het kortst durende pakket van 10 lessen af te nemen. Wil je echter een gevoel van zelfvertrouwen opbouwen en heb je bijvoorbeeld last van faalangst, dan kan het zijn dat we daar tijdens je rijlessen wat meer op in gaan. Dit kan er uiteraard toe leiden dat je wat meer en intensievere begeleiding nodig hebt en daardoor ook meer lessen moet volgen, bijvoorbeeld 35.

Bij Rijschool van der Heide bieden we pakketten aan van 10, 20, 30 en 35 lessen van 50 minuten. Je kunt bij ons ook losse praktijk lessen aanvragen.
Meer informatie over de lessen en prijzen, kun je vinden bij de prijzen.

Praktijkles Automaat

Bij ons kun je handgeschakeld en in een automaat rijden, de keuze is aan jou!